Söker plats att ställa ut Rock ’n’ Wool 5


Jag har nyligen startat en serie dockor att nåltova i serien rockartister. Tidigare har jag gjort Dee Snider, Alice Cooper och Elvis Prestley. Just nu håller jag på med Gene Simmons. Tanken är att jag ska fylla på med fler rockartister och så småningom göra en utställning – som jag tänker döpa till Rock ’n’ Wool (snyggt namn, eller?)

Nu letar jag efter ett ställe där jag kan ställa ut alla mina rockdockor när de alla är klara. Jag är evigt tacksam om ni ville hjälpa mig att sprida detta inlägg så att så många som möjligt kan se det och förhoppningsvis kan jag få tips om lokaler, affärer, utställningar etc där jag kan lansera min Rock ’n’ Wool. Ni kan kontakta mig på landalamm@gmail.com

Så sprid detta vidare.

/Nathalie Sjögren


5 tankar om “Söker plats att ställa ut Rock ’n’ Wool

Kommentarer är stängda.