Skriva bland maskiner 6


bild från pixabay.org

Jag skriver alltid för hand först när jag skriver mina böcker. Det passar mig, för dels får jag fram min berättarröst när jag ser min egen handstil, och dels kan jag lätt ta fram och börja skriva var jag än är. Om jag har glömt min skrivbok kan jag bara skriva på ett lösblad. Idag befann jag mig bland grävmaskiner, grävskopor på rad, lastmaskiner och traktorer och passade på att skriva.

Det var visningsdag på ett lokalt företag som sålde just gräv- och lastmaskiner, traktorer och olika delar till dessa. Min man ville gärna åka tid och titta.

Själv är jag inte mitt störta intresse olika maskiner och jag brukar ha lite långtråkigt på sådana ställen. Därför tog jag med mig min skrivbok ifall jag skulle behöva vänta.

De bjöd på korv och dricka och medan jag satt där tillsammans med vår yngsta son gick min man iväg och tittade lite mer på de olika maskinerna. Själv passade jag på att skriva lite. 🙂

Lite udda plats men jag kom framåt en bit på en scen och det är jag nöjd med.

Vilken är den mest udda plats du har skrivit/skapat på?


6 tankar om “Skriva bland maskiner

  • 3pa2

    Vet inte precis om jag har någon udda plats, Men får oftast bra rader i huvudet när jag är mellan vaket och sömntillstånd så då skriver jag utan att tända lampan……. har övat upp det så pass att jag umera kan läsa min skrivstil dagen efter när jag vaknar

  • Malin Lundskog

    Älskar att skriva där det är liv och rörelse, men där jag inte behöver bry om det som händer, typ bland maskiner 🙂 Mest udda plats? Vet inte. Skriver ofta hemma, på café, i hotellobbies, på tåg, bussar, spårvagnar. Kanske att gående är det mest udda? För det har hänt.

Kommentarer är stängda.