Skaparglädje på Lindome bibliotek


image

Idag var jag på Lindome bibliotek och visade hur man nåltovar tomtar. Ett härligt litet gäng på fyra personer kom för att lära sig och de tyckte det var helt otroligt vad man kan åstadkomma med bara ull och en nål.

Vid tio kom jag dit och dukade fram materialet. Efter att de hade lärt sig grunderna i hur man nåltovar satte deltagarna igång att skapa. Söta små tomtar och hjärtan blev gjorda och de pratade om att det var magiskt.

Jag håller helt med. Man sticker nålen i ullen och fram växer otroliga saker. Själv blir jag många gånger förvånad över resultatet. Att man verkligen kan göra sådana saker. Och att få lära andra, få dem att upptäcka denna underbara teknik, är så roligt. Det märktes att detta inte var sista gången de nåltovade.

Vill du också lära dig nåltova? Kanske i sällskap med dina vänner eller varför inte med dina kollegor? Nu startar jag mina ullpartyn, där jag kommer hem till dig med all material och lär ut konsten att nåltova. För mer information klicka här.