Sherlock Holmes avsnitt 4


Såg ni det senaste avsnittet av Sherlock? Säsong 3 avsnitt 2.  Vad tyckte ni? I början tyckte jag inte den hade lika bra tempo som alla andra avsnitt har haft. Det kändes lite som att det var det allra sista avsnittet och de höll på att avrunda serien med en massa tillbakablickar. Men sedan tog den sig. Speciellt fr o m att Sherlock håller talet. Då blev det både spännande och extremt roligt.

För att vara så oförstående av andra människors känslor och reaktioner, som Sherlock porträtteras i den här serien, gör han ett utmärkt jobb att hålla ett bröllopstal och inser t o m sina brister. Han har förändrats, Sherlock. I början av serien var han inte fullt lika oförstående av andra människors känslor men allt eftersom har han blivit mer … distanserad (kan man säga så?) Det gör dock inte serien sämre, utan det är ju just det som gör det hela roligt. Speciellt med motvikten Dr Watson. Hans mimer och gester som reaktion till Sherlock är underbara.

Detta avsnitt var nog det enda som jag faktiskt kom på vem mördaren var. Jag gillar när man inte kan lista ut det. Då behåller man spänningen. Men jag kände mig faktiskt lite stolt attt jag klurade ut det den här gången, just för att det var ett Sherlockavsnitt.

Jag börjar misstänka att detta är den sista säsongen av Sherlock. Det hoppas jag verkligen inte, men det ser onekligen ut så. Tyvärr. Jag gillar verkligen den här serien. Skådespelarna, musiken, filmstilen, historierna och karaktärerna.

Vad tyckte du? Lämna gärna en kommentar om din åsikt.


4 tankar om “Sherlock Holmes avsnitt

Kommentarer är stängda.