Sälj din bok på sci fi mässan


Lisa Rodebrant (som har skrivit boken Revolt) kom med detta förslag. Kanske något för dig eller någon du känner?

”Finns det fler än jag som skriver science fiction, fantasy eller annat som skulle vara intresserade av att ställa ut och sälja sina böcker på sci fi mässan i Stkhlm 1-2december? Minsta platsen är på 8 kvm (4×2) och kostar 4577:- exkl moms. Då finns det plats för 2 st 180×80 bord bredvid varandra med plats bakom. Jag tänker mig att om vi får ihop tio personer/förlag som vill samsas om en plats så kommer man ned på en rimlig kostnad. Dela gärna och sprid till andra. Jag kan n nås på lisaamr@yahoo.com ”

www.scifiworld.se

Jag kommer att sälja min bok I nattens mörker. Än så länge är vi sju stycken och vi ser gärna att fler är med. Så hör gärna av er till Lisa.