Safe Have av Lasse Hallström


Igår såg jag och min man filmen Safe Haven, en Lasse Hallströmfilm. Vi brukar gilla Hallströmsfilmer för de är liksom lite mysiga att titta på. Den här filmen var inget undantag.  Först tyckte jag dock att den mer liknade en sådan där film som går på tv mitt på dagen, där en kvinna rymmmer från sin man, finner ny kärlek och sedan blir det komplikationer.

Utan att avslöja något kan jag säga att slutet var överraskande på ett sätt som jag gillar mycket. Det gjorde att hela filmen plötsligt kom i en annan dager och höjde sig ordentligt. Nu var den i klass med de andra Hallströmsfilmerna.

Därför rekommenderar jag filmen Safe Haven. Se den från början till slut.

Safe Have av Lasse Hallström


Igår såg jag och min man filmen Safe Haven, en Lasse Hallströmfilm. Vi brukar gilla Hallströmsfilmer för de är liksom lite mysiga att titta på. Den här filmen var inget undantag.  Först tyckte jag dock att den mer liknade en sådan där film som går på tv mitt på dagen, där en kvinna rymmmer från sin man, finner ny kärlek och sedan blir det komplikationer.

Utan att avslöja något kan jag säga att slutet var överraskande på ett sätt som jag gillar mycket. Det gjorde att hela filmen plötsligt kom i en annan dager och höjde sig ordentligt. Nu var den i klass med de andra Hallströmsfilmerna.

Därför rekommenderar jag filmen Safe Haven. Se den från början till slut.