Så spännande att jag bröt pennan 


Igår skickade jag in manuset till förlaget efter att har skrivit klart alla ändringar. Idag fick jag svar att Lisa hade börjat läsa det och skrev kommentarer i marginalen.

Det var så spännande att jag bröt av pennan, skrev hon. 

Det ser jag som ett gott tecken och det ska bli så spännande att se vilka kommentarer hon skriver.

Under tiden bubblar det nya historier inom mig. Jag har en på gång som ska utspela sig i London där en kvinna vaknar upp i en annan kvinnas kropp. Dessutom har jag redigeringar kvar att göra på manuset Dimma över Ödesbyn och sist funderar jag på hur fortsättningen på Undergång ska bli (för det ska det).

Vill du hänga med i alla detaljer om boken Undergång och kanske få ett eget exemplar av boken när den kommer ut i november? Maila mig på kontakt@nathaliesjogren.se så lägger jag till dig.