Rysliga böcker som passar i höstmörkret 1


 

 

 

 

Här sitter jag, dagen efter Skräckmässan i Malmö, och tar in allt jag var med om i helgen. Många kom och visade intresse för mina böcker. En hel del köpte dem också. ? Missade du mässan finns det ändå möjlighet för dig att få tag på ett exemplar av Serandos förbannelse eller Undergång.

Baksidestext Undergång: Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är försent?

Undergång  finns att köpa hos Adlibris.

Baksidestext Serandos förbannelse: Från sitt ödsliga slott djupt inne i skogen iakttar Serando byn. En efter en lockar han platsens kvinnor till sig. Hans blodtörst är omättlig och kvinnorna går ett vidrigt öde till mötes. Till slut vågar byborna inte längre lämna sina hem.Evelina är ingen vanlig kvinna, inte en av de andra. Hon känner att Serando kallar på henne, men hon gör motstånd. I byn möts hon av misstänksamhet. Hur kan hon motstå Serandos lockelse när ingen annan kan det? Serandos förbannelse är en skrämmande saga om hur sorg föder hat som föder ondska, och om hur kärlek leder till svek som leder till död.

Serandos förbannelse finns att köpa hos Adlibris.

Om du har läst någon av böckerna skulle jag verkligen uppskatta om du ville lägga upp en recension, på sociala medier med hashtagen #Undergång eller #Serandosförbannelse

Ulliga bokhälsningar

Nathalie


En tanke om “Rysliga böcker som passar i höstmörkret

Kommentarer är stängda.