Rock ’n’ Wool på Mölndals museum en succé


Nu är min utställning på Mölndals stadsmuseum slut. Jag var och hämtade dockorna i tisdags. Det var verkligen roligt att få ha dem där och dockorna har varit uppskattade. I min lilla anteckningsbok som jag hade där hade folk skrivit fina kommentarer och det är alltid roligt att få läsa sådant.

Själva utställningen kickade igång i och med att museet hade, i samband med deras 80-talsutställning, en föreläsning med Anders Tegner. Han har nyligen skrivit boken 80-talet ringde och hans föreläsning handlade om just 80-talet. En mycket rolig och intressant föreläsning.

Anders Tegner gillar Nathalie Sjögrens nåltovade Rock 'n' Wool dockor

Anders Tegner gillar Nathalie Sjögrens nåltovade Rock ’n’ Wool dockor

Innan den började gick Anders runt på museet och tittade. Då fick han även syn på mina dockor och gillade dem.

Han kunde även se vilka de var utan att se på namnskyltarna, och för mig är det ett plus i kanten.

Så på det hela är jag mycket nöjd med utställningen och jag är glad att jag fick möjligheten. Dessutom ledde det till att jag fick komma till radio P4 Göteborg och berätta om mitt skapande.

Nu ska dockorna vidare till Varberg, till butiken Fröken Solsken. Där man man göra beställningar på porträtt och även köpa folkdräktsgummor.

Dela detta inlägg via din favorit bland social media, så är jag tacksam.