Releasefest på Comic Con 14


Nu har den äntligen kommit: boken Undergång. Äntligen finns den tillgänglig för alla att läsa. Det känns lite overkligt efter allt jobb med redigering, genomläsning, bestämma omslag och typsnitt. Nu är den färdig.

För att fira detta bestämde jag och min förläggare Lisa att vi skulle ha releasefesten på mässan Comic Con i Stockholm. Det blev en lång men intressant dag för mig då jag åkte tåg upp på morgonen och hem samma dag. 

På instagram@nathalie_sjogren kunde man följa mig via stories hur min resa upp gick. För dig som missade kommer här några av bilderna.

På tåget hade jag 10de Doktorn, lektyr och ett manus att redigera. Problemet var att det var ganska tidigt på morgonen och jag var lite nervös inför att byta tåg på Stockholms central. Det blev att jag blev åksjuk och orkade varken läsa eller skriva. 

När jag väl kom fram blev det bättre och vi gjorde fint för releasefesten.

Så nu har jag haft min första officiella releasefest. På väg hem kände jag mig trött men nöjd och jag hoppas att de som köpte min bok blir nöjda.

Som avslutning upptäckte jag en sak i en av två blindboxar som jag hade köpt till barnen:

Min egna Doctor Who kopp.


14 tankar om “Releasefest på Comic Con

 • Elisabeth

  Hej!
  Köpte din bok på Comic Con i lördagen och har redan börjat läsa den.
  Har inte hunnit så jätte långt då jag har mycket i skolan, men den bra hittills! 😀

   • Elisabeth

    Åhh, jag har nyss läst klar den, den var så bra!! 😀
    Du måste verkligen göra en uppföljare…Vill veta vad som händer med Mark och vem det är som styr honom…

    Toppen bra bok! Kan inte vänta tills du släpper ut något nytt. 🙂

    • nathaliesjogren Inläggsförfattare

     Hej. Jag undrar om du vill ha lust att skriva detta som recension på adlibris? Jag skulle verkligen uppskatta det. Du går till boken på adlibris och klickar på ”lägg till recension”. Tack så hemskt mycket på förhand.

     • Elisabeth

      Hej!
      Skulle gärna göra det, men hittar vart man lägger till en recension. Ska det vara som en ”Knapp”? Har gått in på andra böcker för att kolla hur recensionerna ser ut där och då har de andra böckerna blivit recenserade via något som heter ”boktipset.se”. Är det där jag ska skriva recensionen?

     • Elisabeth

      Nu har jag försökt att bli medlem på boktipset hela dagen….Får ingen bekräftelse mail när jag försöker bli medlem. Ska försöka åter igen imorgon. 🙂
      Skriver även en recension på bokus.

 • malin

  Åh vad roligt att läsa om en release och att du har skrivit en bok. Det inspirerar och får mig att vija ta tag i den bok jag har påbörjat.
  Malin – Your Lifestyle Coach

Kommentarer är stängda.