Recension av Undergång 2


På bloggen Aijo finns det en recension av min bok Undergång.

Hej på er! Det är torsdag och dags för en bokrecension! 😀 Denna gång blir det en ungdomsbok som heter Undergång, som ju handlar om två systrar som hamnar i underjorden 😉 Det är en väldigt väldigt lättläst bok med högt tempo. Hela tiden händer det saker och jag kände när den var slut att ojdå, vad hände här? Det är långt ifrån en dålig bok och jag tror den passar väldigt bra för yngre ungdomar, men för min smak var den lite för ”enkel”. Den kunde varit så mycket mer för det är en bra och rolig idé! : D

Intressant att hon tycker att boken tog slut för fort. Kanske jag hastade igenom berättelsen. Samtidigt har jag medvetet skrivit den på ett sätt så att det ska gå snabbt att läsa. Själv gillar jag inte när tempot saktar ner utan det ska hända saker mycket och ofta.

Att den kändes för enkel för henne är inte så konstigt eftersom Undergång är från 12 år och det nämner hon ju. Men jag ser det som positivt att hon gillar den.

Tack för den recensionen!

Har du läst Undergång? Vad tyckte du om den? Lämna gärna en kommentar.


2 tankar om “Recension av Undergång

Kommentarer är stängda.