Puh nu är det klart 2


Nu ligger min steampunknovell inte längre i mina händer. Officiellt är jag klar. Varför? Jo, för nyss skickade jag iväg novellen till Anna på Andra världar. Nu håller jag tummarna att den kommer med i antologin.

Så nu blir det lite paus i skrivandet. Julen närmar sig med stormsteg och med det julmarknader. Med andra ord får jag se till att nåltova en massa tomtar. Därför blir det en liten paus i skrivandet. 🙂


2 tankar om “Puh nu är det klart

    • nathaliesjogren

      Nej, ibland har man tur som kommer på en historia som passar in under temat. Jag hade länge gått o tänkt på ett par som träffas igen efter flera år och hon inser att det var något mer med hans försvinnande än vad hon först trott. Vad visste jag inte heller, förrän jag satte in det i ett steampunktema. Då föll bitarna på plats.

Kommentarer är stängda.