Presentera mig på PechaKucha Night


För en vecka sedan höll jag en kort presentation via ett företag som heter Cred. Jag pitchade mitt företag genom att visa bilder och prata om dem.

Det var ganska nervöst och jag hade inte förberett mig allt för mycket (dvs knappt alls, vilket är lite typiskt mig). Varje bild skulle visas i 30 sekunder och jag märkte redan på den första bilden att 30 sekunder var väldigt långa. 🙂  Men jag fick bra feed back av åhörarna, som jag hade ställt en fråga till som avslutning. De gav mig många tips och råd och flera kom fram efteråt och pratade med mig.

Nu har jag fått förfrågan att göra det igen. Fast den här gången lite längre och utan direkt feed back. Jag ska istället presentera mig på något som kallas PechaKucha Night. Den 18 oktober ska jag och sju andra hålla varsitt föredrag inför ca 100 personer! Jisses! Men samtidigt väldigt roligt att jag får chansen.

Presentationen är 20 bilder a 20 sekunder, dvs 6 min o 40 sekunder. Så nu gäller det att jag förberder mig.

Presentera mig på PechaKucha Night


För en vecka sedan höll jag en kort presentation via ett företag som heter Cred. Jag pitchade mitt företag genom att visa bilder och prata om dem.

Det var ganska nervöst och jag hade inte förberett mig allt för mycket (dvs knappt alls, vilket är lite typiskt mig). Varje bild skulle visas i 30 sekunder och jag märkte redan på den första bilden att 30 sekunder var väldigt långa. 🙂  Men jag fick bra feed back av åhörarna, som jag hade ställt en fråga till som avslutning. De gav mig många tips och råd och flera kom fram efteråt och pratade med mig.

Nu har jag fått förfrågan att göra det igen. Fast den här gången lite längre och utan direkt feed back. Jag ska istället presentera mig på något som kallas PechaKucha Night. Den 18 oktober ska jag och sju andra hålla varsitt föredrag inför ca 100 personer! Jisses! Men samtidigt väldigt roligt att jag får chansen.

Presentationen är 20 bilder a 20 sekunder, dvs 6 min o 40 sekunder. Så nu gäller det att jag förberder mig.