Presentation av karaktärer i De onda andarna del 1 6


Medan jag jobbar med mitt manus De onda andarna tänkte jag presentera några av karaktärerna i en serie inlägg.

Detta tänkte jag göra genom musik. När jag skriver lyssnar jag oftast på musik. Ibland är det vissa låtar som passar till den scen jag skriver. Ibland är det en viss låt som passar till en viss karaktär. Många låtar får mig även att tänka på en karaktär.

Först ut är huvudkaraktären Meja. Henne tänker jag alltid på när jag hör låten Back to haunt me med Tanya Stephens.

Det var förresten den låten som fick igång hela mitt tänk kring manuset och när jag hörde den föll många bitar på plats. Utan att avslöja för mycket stämmer texten mycket bra in på Meja. Det är kring henne det mesta kretsar. Hon är tonåringen som flyttar till ett nytt samhälle och väl där upptäcker hon att allt inte står rätt till. Samtidigt märker hon att hon själv inte är vad hon har trott.


6 tankar om “Presentation av karaktärer i De onda andarna del 1

Kommentarer är stängda.