Prenumeranter till exklusiv lanseringsgrupp sökesTill hösten publiceras min bok Undergång, en skräckroman för young adults. Den handlar om tvillingarna Emy och Melissa som, via en strengroda på naturreservatet Näsbokrok, hamnar i underjorden. Väl där blir de separerade tvingas möta olika väsen från den nordiska mytologin innan de kan hitta varandra igen och försöka komm tillbaka till sin egen värld.

I och med detta letar jag nu efter prenumeranter till en exklusiv lanseringsgrupp. De som är med i den gruppen kommer att få uppdateringar kring boken, se bilder på kommande omslag, läsa valda scener ur boken och få all relevant information om datum kring boksläppet. De mest engagerade personerna i gruppen (dvs de som är aktiva och hjälper till att sprida information om boken) kommer att få varsitt signerat exemplar av boken. 

Låter detta intressant? Skulle du vilja vara med i den här gruppen? Skicka då ett mail till mig på kontakt[a]nathaliesjogren.se och berätta lite om dig själv: namn, ålder, favoritgenre inom böcker, favoritförfattare och varför just du vill vara med i gruppen. Skriv Intresse till lanseringsgrupp i ämnesraden.

Jag kommer att välja ut de som får vara med i gruppen. Jag ser fram emot att höra från dig. Lycka till!

/Nathalie