Porträttet Anne klart, nästa påbörjat


Sent igår kväll blev jag klar med porträttet på Anne.

image

Idag skickar jag iväg dockan till sin ägare.

Direkt efter att Anne blev klar började jag på nästa beställda porträtt. Även detta är en kvinna. Johanna heter hon och hon har beställt två porträtt: ett av sig själv och ett av sin man. Det ska bli roligt att göra dem, för de är föräldrar till en gammal klasskamrat och min, vid den tiden, bästa kompis. Jag har varit hemma hos dem ett antal gånger. Vem kunde ana att när jag satt i deras kök vid tio års ålder skulle ta upp kontakten med dem igen många år senare och göra nåltovade porträtt av dem? Livet är bra lustigt ibland.

Porträttet Anne klart, nästa påbörjat 6


Sent igår kväll blev jag klar med porträttet på Anne.

image

Idag skickar jag iväg dockan till sin ägare.

Direkt efter att Anne blev klar började jag på nästa beställda porträtt. Även detta är en kvinna. Johanna heter hon och hon har beställt två porträtt: ett av sig själv och ett av sin man. Det ska bli roligt att göra dem, för de är föräldrar till en gammal klasskamrat och min, vid den tiden, bästa kompis. Jag har varit hemma hos dem ett antal gånger. Vem kunde ana att när jag satt i deras kök vid tio års ålder skulle ta upp kontakten med dem igen många år senare och göra nåltovade porträtt av dem? Livet är bra lustigt ibland.


6 tankar om “Porträttet Anne klart, nästa påbörjat

Kommentarer är stängda.