På besök hos Carpe Diem


Härom kvällen var jag på ett QNIV-möte (qvinnor nätverkar i varberg). Platsen var Carpe Diem i Veddige.

Ett helt underbart ställe. Karin Tronarp Carlsson, som driver Carpe Diem, har massage, meditationer m.m. Hon har även en egengjord trumma som hon använder vid trummeditationer. Att komma dit var verkligen avslappnande. Hela rummet var inrett efter fen shui och det märktes verkligen. Man slappnade av även om vi inte hade någon meditation.

Och platsen var underbar. Först åkte man på små vackra grusvägar tills man kom fram till en mysig liten gård där Carpe Diem låg i en av längorna på en mysig innergård. Allting fullkomligt andades avslappning.

Vi var bara tre personer på mötet men vi hade det inte mindre trevligt för det. Vi blev bjudna på god mat och samtalade högt och lågt om livet, om våra företag och allt där emellan.

Karin bjöd oss även på te och inte vilket te som helst, utan individuella brygder. Hon blandade olika örter som passade in på oss. Det te jag fick var väldigt gott. En femma rakt av.
Vem mer var med på mötet? Jo Lena Brolin från Kärnhuset i Varberg. Det lustiga var att det visade sig att hon kommer från Hälsingland (där min släkt är ifrån) och hon kände min kusin, som hon hade gått massageutbildning ihop med. Så Lena kommer jag ta kontakt med för att boka in en massage.

Alltså på det hela en mycket trevlig kväll. Jag rekommenderar båda dessa företag. 🙂