Ordning och reda bland böckerna


Den här helgen frågar Annika om vi har någon ordning på vilka böcker vi har läst. Hon undrar alltså om jag har någon back up eller om jag helt förlitar mig på bloggen.

Det korta svaret är att ja, jag förlitar mig på bloggen. Inte bara den här utan även bookiecookiez. Jag skulle kunna göra en lista där jag håller ordning på de böcker jag läst, vad jag tyckte om dem osv men jag känner att för mig skulle det ta alltför lång tid. Dessutom misstänker jag att om jag har en lista kommer jag jämföra alla böckerna och få beslutsångest om vilken av två böcker som är bäst. Det skulle slå knut på min hjärna. Jag skriver hellre en recension på bloggen och behåller minnet/känslan av boken istället.

Hur gör du? Trevlig helg.


0 tankar om “Ordning och reda bland böckerna