Om jag bara fick läsa en enda bok 34


Så var det fredag igen och dags för bokbloggsjerka. Jag gillar verkligen detta och tycker det är kul att hoppa omkring bland andra bokälskare och läsa vad de tycker.

Därför tänkte jag starta en liknande sak på min andra blogg, Trollkonst i Ullskogen fast istället för böcker är temat hantverk. Kolla gärna in veckas fråga, om ni har en hantverksblogg (eller tipsa någon som har).

Nu till Annikas fråga. Om jag bara fick läsa en enda bok resten av mitt liv, vilken skulle det vara? Jag inser att jag än en gång kommer att prata om min favoritförfattare (en av dem), nämligen Anne Rice. Hennes bok The Witching hour är en bok som jag ända sedan jag läste den har tänkt på och undrat om jag kanske borde läsa om den. Pga att den är en tegelsten har jag alltid avstått, men skulle jag bara få lov att läsa samma bok läser jag den gärna igen. Det händer så mycket och spänner över så lång period. Det är min absoluta favorit av Rices böcker.


34 tankar om “Om jag bara fick läsa en enda bok

Kommentarer är stängda.