Om 5 år 6


Temat för dagen i bloggutmaningen är Om 5 år. Vad gör jag då? Just nu är jag i startgroparna med min webbshop och om 5 år hoppas jag att den är i full gång och har många produkter. En av dem är de instruktionsvideor som jag jobbar med att framställa. I dessa videor visar jag steg för steg hur man nåltovar olika saker. Jag har nämligen märkt att det finns en hel del människor som vill lära sig att nåltova, men som bor utspridda över hela landet. Det blir då svårt att få till en fysisk träff och därför kommer jag att erbjuda kurser online – via videoinstruktioner. Tillsammans med instruktionsböcker (den första ska jag skriva till våren) och material i nåltovning kan även du bli en nåltovningskonstnär.

Dessutom ska jag utöka min kollektion av nåltovade dockor och förhoppningsvis har jag hittat ställen där jag kan ställa ut dem.

Om 5 år har vi förhoppningsvis fler produkter att erbjuda. Förutom mina konstverk, mina böcker och fårskinn har vi planer på garn, kött och täcken (stoppade med ull). Alla dessa produkter kommer vi successivt att ordna och förmedla till kunder.

Om 5 år har jag kommit ut med fler böcker än de jag har i nuläget och kanske är det fler som känner till vem den nåltovande skräckförfattaren är.

#om5år #fbusept2016 #bloggutmaning


6 tankar om “Om 5 år

Kommentarer är stängda.