Nytta med nöje – intevju på Näsbokrok


Igår blev jag intevjuad på Näsbokrok av en reporter från Kungsbacka Posten. Vi möttes upp på parkeringen där vi gjorde själva intevjun. Sedan gick vi stigen runt reservatet och tog några bilder. 

Det är en trevlig runda att gå då landskapet förändras längs vägen och vi hann prata om det ena och det andra. Själv insåg jag att jag faktiskt har skrivit händelserna i boken i den ordning som man går på stigen. Nästan så att man skulle kunna ha en tipsrunda baserat på boken. 😄

När jag kom hem var jag full av energi och tog mig i kragen och städade (kors i taket) och när kvällen kom och barnen hade somnat satte jag mig ner med manuset och skrev klart en scen.

Den hade jag haft problem med då den kändes för töntig och jag var tvungen att skriva den för att den behövdes. Ändå var jag inte nöjd med den. Men igår kväll släppte det och genom att stryka en del (se bilden ovan) och skriva om blev den bra och passade snyggt in i resterande text. 

Vill du hänga med i arbetet med boken från idé till publicerad bok? Jag har en exklusiv lanseringsgrupp som får läsa utdrag ur boken, se bilder på omslag före alla andra och har möjlighet att få ett signerat exemplar av boken när den väl trycks. Maila mig på kontakt@nathaliesjogren.se för att vara med.