Nytt avsnitt av The Vampire diaries 1


Den nya säsongen (4) av The vampire diaries har börjat i USA och jag följer den via nätet. Nyligen såg jag det senaste avsnittet och jag tycker verkligen att den nya säsongen är bra. Speciellt det senaste avsnittet. Det var så läckert gjort. Jag kom på mig mitt i avsnittet, när blev mörkt i bilden, att nej det får inte vara slut! Säsongen innan tyckte jag inte var så bra, men nu har spänningen blivit tät igen och man sitter som fastklistrad. I alla fall jag. Intrigen mellan Elena, Daimon och Stephan har åter igen blivit spänd och det gillar jag. Tyvärr var det just i detta avsnitt inte så mycket magiskt och saker med häxor, vilket jag älskar att titta på men i och för sig gjorde inte det något. Avsnittet var ändå så läckert. Jag är mycket nöjd.


En tanke om “Nytt avsnitt av The Vampire diaries

Kommentarer är stängda.