Nytt år, nya projekt


Nu har det nya året kommit igång och nya tag gäller. Själv har jag fått ett nytt jobb och de första dagarna har rullat på bra, men ändock intensiva. Jag har fått en heltidstjänst som svenska och historialärare på gymnasiet. Spännande och roligt, men jag har inte jobbat heltid på ganska länge, så det är en utmaning.

Nu när våren kommer nalkas det stora Stickfestivalen i Väst, SiV. Den går av stapeln den 15-17 mars och imorgon, torsdagen den 10 januari, öppnar anmälningen till de olika workshopen. Titta gärna in på deras hemsida för mer information. http://www.stickfestivast.se/ I år kommer det att vara på Gottkär, på Onsalahalvön, utanför Kungsbacka. Det passar mig perfekt, eftersom jag bor strax söder om Kungsbacka.

Jag sitter spänt på väntan till att få anmäla mig. Gör det du också.

Nytt år, nya projekt


Nu har det nya året kommit igång och nya tag gäller. Själv har jag fått ett nytt jobb och de första dagarna har rullat på bra, men ändock intensiva. Jag har fått en heltidstjänst som svenska och historialärare på gymnasiet. Spännande och roligt, men jag har inte jobbat heltid på ganska länge, så det är en utmaning.

Nu när våren kommer nalkas det stora Stickfestivalen i Väst, SiV. Den går av stapeln den 15-17 mars och imorgon, torsdagen den 10 januari, öppnar anmälningen till de olika workshopen. Titta gärna in på deras hemsida för mer information. http://www.stickfestivast.se/ I år kommer det att vara på Gottkär, på Onsalahalvön, utanför Kungsbacka. Det passar mig perfekt, eftersom jag bor strax söder om Kungsbacka.

Jag sitter spänt på väntan till att få anmäla mig. Gör det du också.