Nya kunder tack vare dockan Anne


En vän till Anne från Veckomagasinet gillade dockan som jag nåltovade till Anne. Hon vill nu också ha ett nåltovat porträtt. Åh så glad jag blir när någon uppskattar min konst så mycket att de beställer av mig.

image

Läs hela inlägget här om vad Anne och Yasmin säger om dockan.

Jag ser fram emot att få nåltova henne. Nu ska jag bara beställa lite mer ull, för det svarta börjar ta slut.

Nya kunder tack vare dockan Anne


En vän till Anne från Veckomagasinet gillade dockan som jag nåltovade till Anne. Hon vill nu också ha ett nåltovat porträtt. Åh så glad jag blir när någon uppskattar min konst så mycket att de beställer av mig.

image

Läs hela inlägget här om vad Anne och Yasmin säger om dockan.

Jag ser fram emot att få nåltova henne. Nu ska jag bara beställa lite mer ull, för det svarta börjar ta slut.

Nya kunder tack vare dockan Anne


En vän till Anne från Veckomagasinet gillade dockan som jag nåltovade till Anne. Hon vill nu också ha ett nåltovat porträtt. Åh så glad jag blir när någon uppskattar min konst så mycket att de beställer av mig.

image

Läs hela inlägget här om vad Anne och Yasmin säger om dockan.

Jag ser fram emot att få nåltova henne. Nu ska jag bara beställa lite mer ull, för det svarta börjar ta slut.