Nya ansikten på gång – mini Doctor Who


Nu är det sportlov för min del. En hel vecka av ledighet. En hel vecka att nåltova och skriva. Eller …?

Nja, det har snarare blivit bada på hotell med familjen och sedan slöa. Och med slöa menar jag titta på Doctor Who. En serie som jag nu har blivit helt såld på. Och som dessutom har gett mig en idé.

Jag gillar att nåltova saker som hör ihop med olika tv-serier som jag tittar på. Jag har t.ex. gjort en nyckelringsTardis

image

Men man kan ju inte göra hur många Tardis som helst.

Därför kom jag på att prova något nytt. Varför inte nåltova små porträtthuvuden och ha dem som nyckelringar. T.ex. de olika doktorerna från Doctor Who,  eftersom de är flera olika skådisar beroende på säsong. Jag tänker mig mindre huvuden då de går snabbare att göra. Frågan är om jag lyckas få till likheten på mindre huvuden. Det återstår att se.