Ny bok på gång! Hjälp! 3


Ibland händer det bara. Ett möte leder till ett annat och plötsligt är man ett steg närmare att få en bok utgiven.

En kund som jag just nu håller på att färdigställa ett porträtt till (mer info om detta kommer senare) tipsade mig om ett förlag som trycker handböcker i teknik och hobby. Just nu söker det nya manus.

Jag kastade mig över deras hemsida och läste vad de hade att erbjuda. Har man en idé till en handbok skulle man kontakta dem. Utan tvekan skickade jag iväg ett mail och berättade att jag gärna vill göra en bok i hur man nåltovar.

Det dröjde inte länge förrän jag fick svar. De var intresserade! Jag hoppade nästan högt av glädje. Det gjorde verkligen min dag.

Nu är visserligen ingenting spikat och jag har inte skrivit på något än, men ändå. De är intresserade! Det kan gå hela vägen. Så jag har redan spånat på hur en bok i nåltovning skulle kunna se ut.

Det är här jag behöver lite hjälp. Vad tycker du en sådan bok ska innehålla? Ska jag hålla mig till grunderna och visa enkla figurer för den som vill komma igång att nåltova? Jag tänker mig då att jag visar hur man gör små tomtenissar och andra små gubbar/gummor. Eller ska jag gå hela vägen och visa hur man gör en hel docka, i stil med mina porträtt? Eller kanske något annat?

Lämna gärna en kommentar vad du tycker. Jag skulle verkligen uppskatta det.

/Nathalie


3 tankar om “Ny bok på gång! Hjälp!

  • Leva-Kerstin

    Hej och hm….det var en svår fråga en som är helt novis. Utifrån den jag är som person tänkte jag spontant, lite grunden men oj vad skoj att få hjälp hela vägen till en färdig grej.

    /E-k

  • Ann-Britt

    Det är ju lite svårt för du har två målgrupper. En nybörjargrupp och sedan de som hållit på ett tag och vill bli inspirerade. Gör en bok du själv skulle vilja ha.

Kommentarer är stängda.