Nu flödar det på äntligen 11


Äntligen har jag kommit till de scener i mitt manus som jag har längtat efter att få skriva. De scener som jag har tänkt på enda sedan jag började skriva på det här manuset. Nu blir intrigen tätare och saker kommer förhoppningsvis gå åt helvete. Inte bra för min huvudkaraktär men det är ett ont hon måste gå igenom för att kunna växa. Snart är jag framme vid den allra bästa scenen (för mig) att skriva. Känns underbart och pirrigt i hela kroppen. Äntligen!

Sedan ska jag läsa på lite om häxor, wicca och trollformler för att få till det ännu bättre i manuset.


11 tankar om “Nu flödar det på äntligen

  • nathaliesjogren

   Jag skriver inte alltid i kronologisk ordning, men oftast gör jag det för att inte tappa suget. När jag vet att jag har en underbar scen att skriva driver det mig framåt. Om jag skriver den scenen först har jag inget att se fram emot och då har jag ingen lust att skriva scenerna innan heller. 🙂

   • Tika Vaala Ewenson

    Ja, så kan man ju se det, inte tänkt på att det går att använda som driv 🙂 Själv brukar jag kludda ner de bästa scenerna i ett block för att inte riskera att tappa dem, och sedan fyller jag i luckorna liksom. Fast det är inte ovanligt att även de bästa scenerna blir totalt omskrivna sedan i alla fall 😉

  • nathaliesjogren

   Jag skriver inte alltid i kronologisk ordning, men oftast gör jag det för att inte tappa suget. När jag vet att jag har en underbar scen att skriva driver det mig framåt. Om jag skriver den scenen först har jag inget att se fram emot och då har jag ingen lust att skriva scenerna innan heller. 🙂

 • Carola

  Gud vad det är härligt med flow =)! När saker går åt helvete för karaktären gillar jag också att skriva om eller när en hotfull förtätad stämning lägger sig över nejden.

 • Carola

  Gud vad det är härligt med flow =)! När saker går åt helvete för karaktären gillar jag också att skriva om eller när en hotfull förtätad stämning lägger sig över nejden.

Kommentarer är stängda.