Nissan Art Work i Halmstad 5


Idag ställde jag ut på Nissan Art Work i Halmstad. Ett gäng konstnärer hade ställt ut längs med Nissan i samband med Halmstadsgillet. Tydligen var det första gången denna utställning gick av stapeln och det var kul att få vara med.

Det hela började dock inte så bra – för mig personligen. Naturligtvis, när man ska upp tidigt, går inte saker som man har tänkt sig. Lillebror ammas fortfarande (bara på natten) och kl 06.00 vaknar han – helt pigg. Jag ville gärna sova lite till men fick honom inte att somna om förrän efter ca en halv timme, fyrtio minuter. Så när klockan äntligen ringde var jag jättetrött och hade svårt att komma upp.

Men det gick bra i alla fall och jag kom iväg en kvart senare än beräknat. Dock hade jag inte hunnit dubbelkolla exakt vart jag skulle (jag är inte så bra på Halmstad). Det enda jag kunde lita pä var mobilens gps – som började krångla när jag nästan var framme. I samma veva bajsade lillebror ner sig. Typiskt!

Men. Efter att ha ringt efter vägbeskrivning och ombyte av kläder gick det bättre. Jag fick upp mina saker i lagom tid till starten.

image

Dessutom var vädret på topp. Det mulnade på lite mitt på dagen och några droppar föll, men inget som direkt störde.

Det här var den bästa utställningen hittills, i form av beröm jag fick. Halmstadsborna var väldigt imponerade av mina dockor och jag hoppas att jag kommer att få beställningar framöver. Två böcker fick jag dessutom sålt: I nattens mörker och I varje ångetag (den sista med kommentaren ”åh! Steampunk!”)

Så nu är jag trööött, men nöjd. Mycket nöjd.


5 tankar om “Nissan Art Work i Halmstad

Kommentarer är stängda.