Nästa porträtt till #mh14 klar – puh!


Inatt hade jag en otäck dröm. Jag drömde att musikhjälpen redan hade börjat och skulle sändas en dag och jag som inte var klar med alla porträtten fick panik. När jag vaknade satt paniken kvar, så idag har jag nåltovat. Och nu är även Linnea Henriksson klar.

image

Jag har bestämt mig för att endast göra bystar med en liten platta under där det står #mh14 på. På så vis hinner jag med alla utan panik.

Här är Petter

image

Nu återstår bara Kodjo samt att sätta fast bystarna på plattorna (skumgummi täckt med ull).

Vad tror ni om porträtten? Är de lika?

Nästa porträtt till #mh14 klar – puh! 3


Inatt hade jag en otäck dröm. Jag drömde att musikhjälpen redan hade börjat och skulle sändas en dag och jag som inte var klar med alla porträtten fick panik. När jag vaknade satt paniken kvar, så idag har jag nåltovat. Och nu är även Linnea Henriksson klar.

image

Jag har bestämt mig för att endast göra bystar med en liten platta under där det står #mh14 på. På så vis hinner jag med alla utan panik.

Här är Petter

image

Nu återstår bara Kodjo samt att sätta fast bystarna på plattorna (skumgummi täckt med ull).

Vad tror ni om porträtten? Är de lika?

Nästa porträtt till #mh14 klar – puh! 3


Inatt hade jag en otäck dröm. Jag drömde att musikhjälpen redan hade börjat och skulle sändas en dag och jag som inte var klar med alla porträtten fick panik. När jag vaknade satt paniken kvar, så idag har jag nåltovat. Och nu är även Linnea Henriksson klar.

image

Jag har bestämt mig för att endast göra bystar med en liten platta under där det står #mh14 på. På så vis hinner jag med alla utan panik.

Här är Petter

image

Nu återstår bara Kodjo samt att sätta fast bystarna på plattorna (skumgummi täckt med ull).

Vad tror ni om porträtten? Är de lika?


3 tankar om “Nästa porträtt till #mh14 klar – puh!

Kommentarer är stängda.