När Kållered blev till Lindome 1


Idag höll jag en workshop i nåltovning på ett bibliotek. Jag åkte till Lindome, packade ut alla tillbehör ur bilen och gick in på biblioteket. 

Där blev de ordentligt förvånade när jag dök upp. De hade inte planerat att jag skulle komma. Miljoner tankar hann gå igenom mitt huvud. Var det fel dag? Var det nästa helg? Hade det blivit inställt och jag hade missat ett mail? När bibliotekarien sa att jag skulle vara på Kållereda bibliotek istället blev jag förvånad. 

Som tur var tog det bara tio minuter att åka till Kållered. Men när jag ringde till det biblioteket och förklarade fick sig bibliotekarien ett gott skratt.

Men tio minuter senare var jag där, i tid. Det gick snabbt att packa upp all ull och nålar. Sedan var det bara att starta.
Just idag var det tyvärr en forbollsmatch i stan – tydligen. Därför var det inte många som kom.  Biblioteket var ovanligt tomt. Tre stycken ville lära sig att nåltova, två barn och en kvinna. 

Men jag hade trevligt. Dessutom bestämde vi att jag skulle komma tillbaka vid ett annat tillfälle. Förhoppningsvis när min bok i nåltovning har kommit ut. 

Det är den jag nu ska sätta mig och forsätta skriva på. ?


En tanke om “När Kållered blev till Lindome

Kommentarer är stängda.