NaNoWriMo 2017 7


I år gör jag något som jag aldrig har gjort förut. Jag har anmält mig till NaNoWriMo (National Novel Writing Month). Det går ut på att man under en månad skriver på sin roman och försöker, så gott man kan, att komma upp till 50 000 ord (eller så långt man kommer).

Du kan följa mig här om du vill se hur det går för mig, när jag tar mig an att skriva Underjordens väktare.


7 tankar om “NaNoWriMo 2017

 • Malin Lundskog

  Ska också köra! Men för första gången har jag inte anmält mig – tar för mkt tid för mig att fatta inlogg, rapporteringar osv … HEJA HEJA DIG!!!!

  //Malin

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Tack. 🙂 Ja, jag har aldrig kört det innan för att jag tyckte det var för mycket press, men just nu är jag i startgroparna på en roman och det kliar i fingrarna, så jag tänkte att detta kan ge mig en liten extra spark i baken.

 • Tora Greve

  Jag var med på Nanowrimo för 2 år sedan och skrev hela Sirius5, ca 90 000 ord. Man får erbjudande om rabatterad lektörläsning efteråt. Det tog jag, och det var lite som behövde ändras. Men jag kämpade med redigeringen av Sirius3 och 4 under tiden. Där blev stora ändringar, så 5 blev liggande tills 3 och 4 kom ut. Efteråt, flera ändringar i timelinen. Ny lektörläsning, få ändringar. Nu ligger den hos korrekturläsare och kommer ut kanske redan till jul eller strax efter. Just nu jobbar jag med Sirius6, den sista i serien. Men jag vill inte vara med på Nanowrimo, då jag vet att jag kommer att överanstränga mig, något jag har läkarförbud mot. Men, Nanowrimo är annars ett bra sätt att få jobbet gjort och kanske spendera sig en rabatterad lektörläsning, så jag håller med dig att du passar på. Själv ska jag mysa med Sirius6 på Gran Canaria.

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Åh, det visste jag inte om att man kunde få rabatt. Ja, man får välja om man verkligen kan skriva eller inte. För mig funkar det just nu, men får se om jag hinner i hela november.

Kommentarer är stängda.