Nåltovningskurs i höst – intresseförfrågan 5


I veckan var jag runt på flera olika ställen och höll i nåltovningskurser. Bl.a. var jag på ABF i Kungsbacka. Jag pratade då med en av medarbetarna där om att jag kunde hålla kurser i nåltovning till hösten.

Upplägget har vi inte bestämt ännu. Därför tänkte jag höra lite hur det är där ute. Vill du gå en nåltovningskurs i höst? Vad skulle då passa dig? En-dagskurs eller fler-dagskurs? Lämna gärna en kommentar eller hör av dig till mig på landalamm@gmail.com

Vet du någon som skulle vara intresserad av detta? Sprid detta vidare, så är jag tacksam.

Vi kanske ses.

/Nathalie


5 tankar om “Nåltovningskurs i höst – intresseförfrågan

  • Jessica

    Kul! Det passar inte mig just idag, men hade jag gått en sådan kurs hade jag önskat kanske 5 kvällstillfällen eller motsvarande. Annars kan du ju göra det som möhippeaktivitet om man hinner göra något på ett par timmar.

  • Lena Brolin

    Skulle verkligen tycka det var jätterolig! Tyvärr finns inte tiden där för mig, men är det någonstans som det skulle gå bra är det på ABF i Kungsbacka. Har jobbat med dem en hel del och de har ett stort kontaktnät med massa olika föreningar som håller till där. Jag kan snacka med ABF i Varberg också om du vill. Känner en som jobbar där som säkert är jätteintresserad av att få igång en sån kurs… 😉 Lycka till!

Kommentarer är stängda.