Nåltovning på Vallnäscamp 6


Idag åkte jag ända till Hyltebruk, eller t.o.m lite till, för att ha kurs i nåltovning på ett sommarläger. För några år sedan blev jag förfrågad om jag inte kunde komma till Vallnäs sommarläger och visa hur man nåltovar för ungdomarna. Visst gjorde jag det och i år fick jag förfrågan igen.

Jag och lillebror stuvade in oss i bilen med ull, nålar och skumgummidynor och körde ca två timmar till lägret. Väl där dukade jag upp ullen

image

och sedan kom ungdomarna.

De var som väntat ivriga och kreativa.

image

image

Till en början var det bara sju stycken och jag tänkte att det här går ju bra. Då räcker mina nålar långt. Men sedan började de komma allt fler och till slut hade jag delar ut alla tjugo nålarna. Alla ville nåltova.

Det är alltid svårt att veta hur mycket ull och nålar man ska ha med. Men en sak är säker: jag behöver beställa fler nålar.

Imorgon bär det av till Kungsbacka för nåltovningskurs där.


6 tankar om “Nåltovning på Vallnäscamp

Kommentarer är stängda.