Nåltovar karaktärer från Buffy 4


Idag kombinerar jag mina två intressen: skräck och nåltovning. Jag gillar Buffy och har länge tänkt på att nåltova karaktärerna från den serien. Nu har jag äntligen satt igång och så här långt har jag kommit so far:

image

Frågan är om det är likt? Och vem ska det förställa? Jo:

image

Giles. Jag är ännu inte klar, så jag kommer att ändra på detaljer ett antal gånger innan jag är nöjd.


4 tankar om “Nåltovar karaktärer från Buffy

 • Maria Bielke von Sydow

  Gu vad häftigt!! fantastiskt porträtt, är det svårt att göra? kanske ska du göra ett självporträtt, skulle vara helmaxat med en samling av familjen i bokhyllan, eller lägga på tallriken som bordsplacering 🙂

  • nathaliesjogren

   Nja, svårt inte direkt (säger jag som kan), men som med allt krävs det träning. Men man kommer ganska snabbt in i det när man väl vet hur man ska göra. Ja, ett självporträtt hade ju inte varit dumt. Tack för tipset. Det kan jag ju ha med mig på marknader m.m. 🙂

 • Maria Bielke von Sydow

  Gu vad häftigt!! fantastiskt porträtt, är det svårt att göra? kanske ska du göra ett självporträtt, skulle vara helmaxat med en samling av familjen i bokhyllan, eller lägga på tallriken som bordsplacering 🙂

  • nathaliesjogren

   Nja, svårt inte direkt (säger jag som kan), men som med allt krävs det träning. Men man kommer ganska snabbt in i det när man väl vet hur man ska göra. Ja, ett självporträtt hade ju inte varit dumt. Tack för tipset. Det kan jag ju ha med mig på marknader m.m. 🙂

Kommentarer är stängda.