Nåltova programledarna i Musikhjälpen #mh14


Idag avslöjades det vilka programledarna till Musikhjälpen 2014 blir: Linnea Henriksson, Kodjo Akolor och Petter Askergren. Jag har sedan en tid tillbaka tänkt auktionera ut någonting via musikhjälpen och nu kan jag tala om vad.

Jag tänker nämligen nåltova Linnea, Kodjo och Petter och auktionera ut dessa dockor via musikhjälpen. Vad tror ni om det?

Vilken tur att jag just igår blev klar med mitt senaste ansikte, Vince Neil. Honom har jag tragglat med en tid och ni som följer mig på instagram vet att jag har lagt upp bilder och frågat vad jag behövde ändra för att det skulle bli bra. Jag fick till slut fråga min syster, som var ett stort Mötley Crue-fan en gång i tiden och hon kunde tala om vad som behövde fixas till.

Så igår kväll blev han äntligen klar:

image

I och för sig ska han ha en kropp också, men den kan jag jobba på lite då och nu. Fokus nu blir att göra de tre programledarna. Jag är så taggad!

Nåltova programledarna i Musikhjälpen #mh14


Idag avslöjades det vilka programledarna till Musikhjälpen 2014 blir: Linnea Henriksson, Kodjo Akolor och Petter Askergren. Jag har sedan en tid tillbaka tänkt auktionera ut någonting via musikhjälpen och nu kan jag tala om vad.

Jag tänker nämligen nåltova Linnea, Kodjo och Petter och auktionera ut dessa dockor via musikhjälpen. Vad tror ni om det?

Vilken tur att jag just igår blev klar med mitt senaste ansikte, Vince Neil. Honom har jag tragglat med en tid och ni som följer mig på instagram vet att jag har lagt upp bilder och frågat vad jag behövde ändra för att det skulle bli bra. Jag fick till slut fråga min syster, som var ett stort Mötley Crue-fan en gång i tiden och hon kunde tala om vad som behövde fixas till.

Så igår kväll blev han äntligen klar:

image

I och för sig ska han ha en kropp också, men den kan jag jobba på lite då och nu. Fokus nu blir att göra de tre programledarna. Jag är så taggad!