Mycket glada nyheter på alla fronter


Nu händer det saker. Jag har ju tidigare nämnt att jag kommer att få två noveller publicerade nu i höst. Den ena är en Steampunk novell i antologi  Steampunk Stories. Den andra är en spöknovelli antologin Svenska spöken.

Den förra har nu lett till att jag ska, ännu en gång, få vara med på radion. Jag har tidigare varit med i deras program och pratat om zombies och vampryrer. Den 1 september släpps Steampunk Stories och då kommer jag att prata om den på morgonprogrammet i P4 Halland.

image

Ratta in radiostationen strax innan sju för att höra mig. 🙂

En annan rolig sak hände igår. Jag fick ett samtal från den skola jag jobbade på förra terminen. De hade en ny tjänst ute och jag ska träffa dem nästa vecka för mer detaljer. Superkul att få komma tillbaka dit, för jag trivdes verkligen bra där. Sedan jag tog min lärarexamen 2007 har jag, var at med mammaledigheter två gånger, hoppat runt på alla möjliga olika skolor. Visst har det varit en bra erfarenhet men även tröttsamt då man får börja om från början varje läsår. Det tar ung ett år att komma in i en skolas smårutiner och när man precis känner att man kan det måste man sluta och söka nytt jobb.

Så idag är jag glad. Dessutom fick jag en spännande beställning idag att nåltova: kronprinsessan Viktoria! Hur häftigt är det inte att få göra henne? Jag kunde inte låta bli att sätta igång direkt.

Titta gärna på mina andra nåltovade porträtt här på sidan.