Möte på Näsbokrok


Idag på förmiddagen fick jag ett trevligt samtal. Kungsbacka Posten ringde och ville göra en intervju med mig angånde min kommande bok Undergång. Vi ska träffas ute på naturreservatet Näsbokrok, där boken utspelar sig.

Glädjefylld är jag. Detta har jag fantiserat om när jag gått på promenad bland stenar och enbuskar. Tänk om de ville göra en intervju med mig här. Och så blev det verklighet. Det ska bli så spännande. 

Boken Undergång beräknas komma ut runt den 1 november och just nu håller jag på med en omgång redigering efter lektörens förslag. Därefter är det korrekturläsning och godkännande av omslag m.m. som väntar.

Vill du få uppdatering kring boken före alla andra? Läsa utdrag ur boken och se förslagen om omslagen? Och även få ett signerat exemplar av boken? Då ska du följa mitt nyhetsbrev kring boken. Allt du behöver du göra är att maila mig på kontakt@nathaliesjogren.se Som tack för att du vill vara med får du en nåltovad emoji nyckelring, skapad av mig.