Möt författaren Nathalie


Nathalie Sjögren – den nåltovande skräckförfattaren

MÖT FÖRFATTAREN✏️ Jag tycker själv att det är roligt att lära känna personen bakom ett konto. Fick tips från ett konto på instagram.⁠ ⁠

✍️Hur ofta dömer du en bok efter omslaget?⁠ Det är det första jag tittar på. Speciellt om det är en för mig okänd författare. Därefter läser jag baksidan och i bästa fall även första raderna i boken för att se om berättelsen suger tag i mig.⁠ ⁠

✍️Vilken är den vanligaste missbedömningen folk gör om dig?⁠ Att jag verkligen hinner med allt som jag vill/måste hinna med. I och med att jag har många bollar i luften med böcker, nåltovning, fårgård och familj är det omöjligt att hinna med allt. Vissa saker blir helt inte gjorda eller så får jag skjuta på det. Det blir många omprioriteringar, helt enkelt.⁠ ⁠

✍️Vad har du svårast för att acceptera hos dig själv?⁠ Att jag är dålig på att småprata. 😆 Många gånger blir det tyst eller så får den andra föra samtalet framåt. Önskar att det kunde flyta mer naturligt och jag inte tänkte på vad jag skulle säga.⁠ ⁠

✍️Vad tycker du är viktigast i en bok?⁠ Att karaktärerna är sådan som jag kan relatera till och förstå. Genom dem vill jag följa med i historien, vart den än tar en. Men också att språket är sådant att jag inte hakar upp mig på det och då tappar historien. Jag ska inte märka att jag läser, utan mer ser på en film.⁠ ⁠

✍️Vilken är den bäst bok du läst?⁠ Oj, bara en?! Jag har några stycken som jag tänker på, önskar att jag kunde glömma så att jag kunde läsa dem igen med ovetandes ögon. Det är Astas bok av Ruth Rendell och Rosemarys baby av Ira Levin. Dessutom tycker jag mycket om The Witching Hour av Anne Rice.⁠ ⁠

❓Vad skulle ni svarat på dessa frågorna? Svara nedan eller skriv ett eget inlägg.⁠