Mönster till klänningar a la 1800tal 3


Nu har äntligen mina mönster kommit. Fick leta en hel del på nätet innan jag hittade en sida där det fanns en hel del att välja mellan bland just det jag ville ha: cowboyskläder och 1800-talsklänningar.

image

Här är kläder som jag tänkte sy till min man.

image

Här har vi steampunk-klänningar. Om jag hinner få dem klara i tid tänkte jag använda dem på bokmässan Andra världar i april 2014. Annars (eller också) använder jag dem på steampunkfestivalen i Alingsås nästa år (jag kunde inte åka dit i år).

image

Titta på dessa. Riktigt Lilla huset på prärien-stil! Underbara! Visst, det kommer nog att krävas en hel del tålamod och googlande om hur man ska göra. Men jag tror att jag kommer att klara det (hoppas jag).

image

Så fina tycker jag! Nu ska jag således ta mig en tur till Kinna och inköpa tyg på Skroten (ja, den heter så, en helt underbar butik med alla möjliga tyger.) Detta projekt ska bli spännande att få jobba med.


3 tankar om “Mönster till klänningar a la 1800tal

Kommentarer är stängda.