Mitt besök på P4 Göteborg 1


300px-Kanalhuset053Den här dagen började mycket trevligt. Efter att ha lämnat lillebror på förskolan tog jag mig in till Göteborg och till radiohuset, för att bli intervjuad i förmiddagsprogrammet i P4. Det var strålande solsken och jag kom i god tid, så jag hann få mig en liten titt på utsikten över frihamnen också.

 

 

 

För att komma till studion på andra våningen fick man gå igenom speciella säkerhetsslussar och visa upp besökskort, men det gick ändå smidigt. besökskort Sedan blev jag fotograferad och strax därefter fick jag komma in i studion.

Jag har varit med i radion tidigare, men aldrig varit inne i en studio och pratat. Det var både pirrigt och spännande att få vara med på hur det hela går till. Jag och programledaren Nina Sjöman pratade ihop oss lite om vad vi skulle prata om och sedan satte det hela igång.

Under intervjun, med ett uppehåll för en låt, berättade jag om nåltovning, om min utställning Rock ’n’ Wool samt om mitt författarskap. Det var roligt att få bli presenterad som den nåltovande skräckförfattaren och få prata om allt jag skapar. Någon gång kände jag att det kanske blev tyst en sekund för jag inte visste exakt vad jag skulle säga, men överlag flöt det på bra.

Hela intervjun kan ni lyssna på här. Spola fram till en timme och så kommer min intervju.

När jag åkte därifrån spelades även låten Thriller av Michael Jackson, en låt som jag säger brukar vara den som fick mig att bli intresserad av skräck (vid fem års ålder). Så där fick jag lite extrareklam efter att jag hade gått. Jag log stort när jag satt i bilen och hörde vad hon sa efter att låten var slut.

Det här var verkligen en spännande dag! Jag var helt upprymd i flera timmar efteråt och ville tala om det för alla och en var att: Jag har varit med på radion! Helt galet.

Passa nu på att se min utställning av nåltovade rockartister på Mölndals museum, eller varför inte beställa ett eget porträtt. Det gör du lättast här.


En tanke om “Mitt besök på P4 Göteborg

  • Perny

    Grattis till att det går så himla bra för dig att komma ut med både ullen och boken. Jag har nominerat dig till Liebster Award som du kan se mer om i min blogg 🙂

Kommentarer är stängda.