Mina topp 5 bästa tv-serier just nu 3


Jag har verkligen kommit in i vanan att Binge-kolla tv-serier. Jag slukar alla möjliga serier, så länge de är på engelska så är jag nöjd. 🙂 Idag tänkte jag dela med mig av de 5 serier som jag gillar allra mest just nu.

  1. Supernatural. Serien som snart börjar på sin 14:e säsong. Själv upptäckte jag den här serie om bröderna Winchester för ca 8 år sedan och jag har inte kunnat sluta titta på den. Jag ser gärna om säsonger och vissa avsnitt flera gånger. Från början var det en serie där det introducerades ett nytt monster varje vecka som bröderna skulle försöka stoppa, men nu är det mycket mer än så. Det handlar om vänskap, familj och kampen mellan de onda och goda. Har du inte sett den här serien skynda på, för jag tror att den 14:e säsongen är den sista.

 

 

2. Outlander. Underbara kostymdrama-serien om Claire som ramlar bakåt i tiden genom ett par magiska stenar upp i Skottland och befinner sig plötsligt på 1700-talet, mitt i brinnande krig mellan högländerna och engelsmännen. Hon försöker förtvivlat komma tillbaka till sin egen tid, men finner vänskap och dessutom kärlek bland klanmedlemmarna. Hur ska hon nu kunna välja mellan sin man i framtiden och en flammande kärlek på 1700-talet? Serien är minst lika spännande som böckerna.

 

 

3. NCIS. Det här är den första av NCIS-serierna och utspelar sig i Washington. Det är inte så mycket att finna vem som är mördaren som är intressant, utan mer relationerna mellan de som jobbar i teamet. Jag älskar den gotiska teknikern Abby, den historieberättande rättsläkaren Ducky (smeknamn från Donald Duck), den självgode Tony, den stackars hackade datasnillet McGee och självklart den tyste men smarte teamledaren Gibbs. Alltid underhållande och spännande.

 

 

4. Big Bang Theory. En helt underbar humorserie om (från början) två nördar som får en snygg tjej till granne. Serien har nu utvecklats till så mycket mer och alla karaktärer är skruvade och lite knasiga på sitt sätt. Helt underbart.

 

 

 

 

5. Downton Abbey. En riktigt härligt kostymdrama. Ja, jag vet att den inte sänds längre, men man kan ändå njuta av den. Här får man följa livet både för överklassen och dess tjänstefolk och intriger och kärleksdrama som följer dem. Och så alla dessa underbara kostymer.

 

 

Följer du någon av dessa serier? Eller har du någon annan favorit? Lämna en kommentar här nedan.


3 tankar om “Mina topp 5 bästa tv-serier just nu

Kommentarer är stängda.