Mina böcker


Det är nu en ny månad och i.o.m det tänkte jag gå med i en utmaning. På instagram hittade jag en fotoutmaning för författare. #authorlifemonth 

Först ut är #minaböcker Jag har hittills publicerat två böcker och tre noveller. 

I nattens mörker (ej med på bild) var min debutroman. Den var inte perfekt men den öppnade dörrar för mig och lät mig komma i kontakt med författare och förläggare. Den boken håller jag just nu på att redigera om och den kommer att tryckas på nytt under våren.

I varje ångetag är en novellsamling i steampunktema. Min novell där heter I stormen hon dansar. En av de första bokmässor jag stod på var Andra Världar, något som idag även är ett bokförlag. Anna på förlaget satte igång arbetet med novellsamlingen och vi författare skrev. Nu finns det inte några exemplar kvar av boken, så om du har en är du lyckligt lottad. 

Svenska Spöken är också en novellsamling av och med Andra Världar. Min novell heter Den röda stugan och är en traditionell spökhistoria. 

Steampunksagor är även den en novellsamling men förlaget heter Whip media. Min novell heter Siaren och utspelar sig i samma fiktiva värld som i novellen I stormen hon dansar.

Slutligen är det min senaste roman Undergång, publicerad av Fantasiförlaget. Den kom hösten 2016 och jag har planer på att skriva en fortsättning (allt är klart i huvudet, jag ska bara skriva ner det), men först ska jag som sagt redigera klart I nattens mörker och publicera den (på Fantasiförlaget).

Har du läst någon av dessa böcker? Vad tyckte du? Lämna gärna en kommentar.