Min novell kom med


Nu är det officiellt. Jag har vetat det ett tag, men inte förrän nu är det helt klart att min steampunknovell kommer med i antologin som Anna på Andra Världar sammaställer. Det blir jag och tolv andra författare som bidrar med varsin novell.

Jättekul! Jag fick fixa lite på novellen, slipa lite på den, men sedan blev den godkänd! Så nu har jag snart två saker publicerade. Känns lite konstigt men samtidigt pirrigt.

Antologin kommer att presenteras på bokmässa Andra Världar (i Jönköping den 26-27 april) och det finns chans att få den signerad av de olika författarna. Ännu en orsak till att åka på bokmässan Andra världar. 😛

Titeln då? Jo, min man kom på ett passande namn: I stormen hon dansar. Vad handlar den om? Sara står redo att förlova sig, då en person från hennes förflutna dyker upp och rör upp mer än bara känslor.

Min novell kom med 2


Nu är det officiellt. Jag har vetat det ett tag, men inte förrän nu är det helt klart att min steampunknovell kommer med i antologin som Anna på Andra Världar sammaställer. Det blir jag och tolv andra författare som bidrar med varsin novell.

Jättekul! Jag fick fixa lite på novellen, slipa lite på den, men sedan blev den godkänd! Så nu har jag snart två saker publicerade. Känns lite konstigt men samtidigt pirrigt.

Antologin kommer att presenteras på bokmässa Andra Världar (i Jönköping den 26-27 april) och det finns chans att få den signerad av de olika författarna. Ännu en orsak till att åka på bokmässan Andra världar. 😛

Titeln då? Jo, min man kom på ett passande namn: I stormen hon dansar. Vad handlar den om? Sara står redo att förlova sig, då en person från hennes förflutna dyker upp och rör upp mer än bara känslor.


2 tankar om “Min novell kom med

Kommentarer är stängda.