Medlemmar i Kiss


Har jag visat mina senaste nåltovade dockor? Eller, egentligen är de bara huvuden, men ändå. Jag har lagt upp bilder på facebook och på instagram men inte här på bloggen. Så här komner de nu. Gene Simmons och Paul Stanley.

image

image

Igår kväll blev jag klar med Paul Stanley. Honom har jag fått jobba lite med, framför allt med läpparna. Sedan är det alltid lite pilligt med stjärnan och demonteckningen i Gene Simmons ansikte. Men nu känner jag mig ganska nöjd.

Idag jobbar jag med att göra små tomtar till julmarknader. Bilder på dessa kommer när jag har fått ihop ett gäng.

Medlemmar i Kiss


Har jag visat mina senaste nåltovade dockor? Eller, egentligen är de bara huvuden, men ändå. Jag har lagt upp bilder på facebook och på instagram men inte här på bloggen. Så här komner de nu. Gene Simmons och Paul Stanley.

image

image

Igår kväll blev jag klar med Paul Stanley. Honom har jag fått jobba lite med, framför allt med läpparna. Sedan är det alltid lite pilligt med stjärnan och demonteckningen i Gene Simmons ansikte. Men nu känner jag mig ganska nöjd.

Idag jobbar jag med att göra små tomtar till julmarknader. Bilder på dessa kommer när jag har fått ihop ett gäng.

Medlemmar i Kiss


Har jag visat mina senaste nåltovade dockor? Eller, egentligen är de bara huvuden, men ändå. Jag har lagt upp bilder på facebook och på instagram men inte här på bloggen. Så här komner de nu. Gene Simmons och Paul Stanley.

image

image

Igår kväll blev jag klar med Paul Stanley. Honom har jag fått jobba lite med, framför allt med läpparna. Sedan är det alltid lite pilligt med stjärnan och demonteckningen i Gene Simmons ansikte. Men nu känner jag mig ganska nöjd.

Idag jobbar jag med att göra små tomtar till julmarknader. Bilder på dessa kommer när jag har fått ihop ett gäng.