Månadens te – Eko mango och persika från Tekungen 4


Den här månaden har jag druckit det ekologiska svarta teet Mango & Persika. Gillar du svart te och samtidigt ekologiskt ska du prova detta.

Min favorit bland te är svarta teer men jag vill gärna ha ett med smak, gärna åt det fruktiga hållet. Kombinationen Mango och Persika lät lockande och därför bestämde jag mig för att prova det.

tekungens hemsida beskrivs teet som:

Fylligt, smakfullt och exotiskt. Teets naturliga arom av torkad frukt och lätt kryddighet harmoniserar med solgul mango och saftig persika. Perfekt för tedrickaren som vill ha eko men ändå mycket fruktighet

Efter att jag fick teet på posten dröjde det inte länge förrän det var slut. Med andra ord är detta är gott te och en av mina favoriter. Det är fruktigt och gott men ändå inte för sött. Mango och persika funkar väldigt bra till svart te.

Det jag även gillar med det är att det är ekologiskt. Det innebär att det inte är lika besprutat som andra teer och man kan med gott samvete dricka flera koppar.

Jag ger Eko Mango & Persika 4 koppar av 5.

Vill du själv testa det rekommenderar jag att du köper dig en påse hos Tekungen.


4 tankar om “Månadens te – Eko mango och persika från Tekungen

 • Anna

  Jag gillar också te! Gärna gräddteer. Men också fruktiga. Nu när det är varmare väder brukar jag inte dricka så mycket te, men noterar ner ditt tips så jag har det när det är dags att köpa te igen!

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Jag dricker te året om oavsett väder. Fast är det väldigt varmt tar jag iste istället

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Samma här. Ibland lite för många koppar, men har svårt att låta bli. Ja, prova det teet.

Kommentarer är stängda.