Lektören har gjort sitt utlåtande


Hela dagen igår och idag kollade jag mailen stup i kvarten. Ska han höra av sig? Har han skickat något? Vad tycker han om mitt manus, Dimma över Ödesbyn? Till slut, precis innan jag skulle gå hem för dagen, fick jag hans mail.

Det var pirrigt att läsa vad han tyckte. Det här manuset tog mig två år att skriva och det var många trådar och karaktärer att hålla reda på. Jag var ganska osäker på om det skulle hålla.

Jag fastnade för en speciell mening:

upplägget, storyn och berättandet är asbra

Jag hoppade nästan högt när jag läste det. Han gillade den. Generellt var det lite saker jag borde tajta till och andra saker som jag behöver lägga till, som t.ex. känslor, uttryck etc. Enligt lektören skulle det inte behöva ta mer än 1-2 veckor. Haha!

Euforisk är känslan jag har nu. Jag har i och för sig inte öppnat dokumentet där han kommenterar direkt i manuset. Jag måste bli klar att redigera de sista 15 sidorna av manuset Undergång först, annars blir det bara pannkaka av alltihop. Men jag är verkligen sugen på att börja.

Så nu vet ni vad jag ska göra på tåget upp till Stockholm i helgen (då jag ska åka och hålla kurs i nåltovning). ✏💻✏💻✏😆