Kan du göra det? Det kan jag säkert 2


Häromdagen var jag på Fjärås församlingshem på kyrklunch och berättade om mitt nåltovande. Jag visade upp mina dockor och tomtar och berättade hur jag hade kommit in på att nåltova ansikten.

Det var nämligen så att en kollega till mig en dag frågade (efter att ha sett mina tomtar och troll) om jag inte även kunde göra porträtt. ”Det kanske jag kan”, svarade jag.

När jag berättade den historien på församlingshemmet fick jag sedan kommentaren att det var smart att tänka så. Det vanliga är att man säger nej, det kan jag inte. Själv hade jag aldrig reflekterat över det. Jag tyckte porträtt lät spännande och därför provade jag om jag kunde. Och efter övning gick det.

Därför lämnar här ett ord på vägen, väl valt av Pippi:

image

Citat från Pippi Långstrump

Man vet aldrig vad man kan förrän man har provat.


2 tankar om “Kan du göra det? Det kan jag säkert

  • Karin

    Visst är det så! Men ack vad vi människor tenderar att begränsa oss själva, och ibland också andra i vår omgivning. Fram för mer Pippi-anda! Vi kan förmodligen göra det mesta vi vill om vi bara tror att det är möjligt!

Kommentarer är stängda.