Julmarknad i Frillesås, en succé 2


I lördags var det julmarknad i Frillesås idrottshall. För mig var det första gången jag var där – både som besökare och som utställare. I år hade jag dessutom tillverkat några nya saker och jag var spänd på om de skulle sälja eller inte. Jag hade gjort julkransar. Frigolitrkngar täckta med ull och dekorerade med olika tomtar och blommor – allt i ull. Dessutom hade jag de sista dagarna gjort några julkulor att hänga i granen. Och så var det premiär för novellsamlingen Svenska Spöken.

image

När jag väl fått fram alla mina saker var bordet knökfullt. Förväntansfull stod jag där, redo att ta emot kunder.

Hur gick det? Det gick strålade. Julkransarn sålde som smör i solsken, julkulorna försvan  en hel del och de tomtar som var vitklädda blev folk förtjusta i. Jag fick även sålt några små hundhuvuden och en bok.

Det kom bra mycket folk och några visste även vem jag var (dvs de hade ant. läst om mig i tidningen eller hört mig på radion). Jag börjar bli lite av en kändis och det tycker jag är roligt. Hihi.  Det känns overkligt att folk kommer fram och vet vem jag är men jag har aldrig träffat dem förut. Då betyder det att jag gör ett bra jobb på mina olika sociala media sidor.

Så Frillesås julmarknad kommer jag att stå på flera år. Nu ska jag den närmaste tiden se till att bunkra upp med julkransar, julkulor och vita tomtar.


2 tankar om “Julmarknad i Frillesås, en succé

Kommentarer är stängda.