John Lennon och Paul McCartney porträtt klara 9


Nu har jag gjort klart ännu ett porträtt. Den här gångem är det till min rock ’n’ wool kollektion. Paul McCartney har varit klar sedan länge och nu har han fått sin kompis John Lennon som sällskap.

Vad tycks? Vem ska jag göra härnäst? George Harrison eller Ringo Star? Jag kommer att göra båda två, men vem ska jag börja med? Lämna en kommentar om vilken jag ska välja.


9 tankar om “John Lennon och Paul McCartney porträtt klara

 • Johan

  Vänta lite nu, är det två dockor tillverkade i ull som sitter i en trappa? Eller är allt ihop ett enda motiv? Oavsett vilket så är jag grymt imponerad! Sen när det gäller valet mellan George Harrison eller Ringo Star. Så skulle jag säga en lite äldre George Harrison med mustasch,

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Det är två dockor i ull som jag sedan har placerat i en stentrappa. ? George Harrison med mustasch hade inte varit fel men jag tänkte göra alla fyra från samma tidsperiod.

   • Johan

    Ah jag blev lite osäker eftersom att dockorna såg så 3D ut men trappan mer 2D. Haha så långt tänkte jag inte ens, utan var mer inne på när han mer ser ut som en åldrad hippie ?

 • Margareta Nylin-Berglin

  Spara det bästa till sist så gör George Harrison nu så har du den ”bästaste” Ringo kvar till sist- den som spar den har… hela kakan kvar!

Kommentarer är stängda.