Jobbiga krämpor, men goda krämpor


Nu börjar det komma igång ordentligt. Varje kväll, speciellt om jag har suttit för mycket under dagen, får jag halsbränna. Det enda som hjälper är att dricka fil för att lugna magen. Och större blir jag för var dag. Nu har jag redan kommit in i sjunde månaden och det går inte längre att göra det man brukade göra. I alla fall inte med smidighet.

Att gå uppför trappor är ett litet problem, då magen tar emot när man ska lyfta benen. Dessutom hade mitt knä svullnat upp, och svullnaden spred sig till resten av benet. Det blev att gå ut och gå lite extra för att få igång blodcirkulationen och samtidigt för att få ner blodtrycket, som varnade för att bli lite för högt. Nu har jag fått bukt med detta, men då kommer som sagt halsbrännan istället.

Så idag, när det är fint väder, ska jag se till att gå ut och gå lite, så kanske det blir bättre till kvällen.

Men egentligen ska jag inte alls klaga. Nej inte alls. Detta är ju en efterlängtad tid. Så alla krämpor är ju goda krämpor, eftersom det leder till något gott. Den sista juli är det planerat att bebisen ska komma.